fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU Telenoru najnoviji iPhone 13 i iPhone 13 Pro

U Telenoru najnoviji iPhone 13 i iPhone 13 Pro

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – U Telenoru se od danas mogu rezervisati novi iPhone 13 modeli, do sada najatraktivniji uređaji kompanije Apple.

Telefoni se mogu rezervisati putem veb forme na www.telenor.me, gdje je dostupan i cjenovnik za sve modele.

“Apple telefoni nove generacije donose sa sobom nove funkcije, ali i duže trajanje baterije, bolji ekran i kameru. Zahvaljujući A15 Bionic čipu moguće je brže i efikasnije pokretanje više aplikacija i zadataka koji pomažu da ostanete fokusirani, istražujete i radite više sa inteligentnim uređajem”, navodi se u saopštenju Telenora.

Novi iPhone 13 i iPhone 13 Mini, kako su dodali, dolaze u dvije veličine i u pet boja sa ravnim ivicama i elegantnim okvirom od aluminijuma, dok će iPhone 13 Pro i Pro Max biti dostupni u tri boje – graphite, gold i potpuno novu sierra blue.

“Najmoćniji kamera sistem kod iPhona 13 Pro sada je još superiorniji. Objektivi koji hvataju mnogo više detalja, superinteligentni softver za nove tehnike slikanja i snimanja i nevjerovatno brzi čip koji sve to omogućava, će vaše foto i video uspomene podići na novi nivo”, dodaje se u saopštenju.

Telefoni će biti dostupni u Telenoru od 15. oktobra.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Donirana sportska oprema OŠ ”Milorad Musa Burzan”

Podgorica, (MINA) - Crnogorski olimpijski komitet (COK), kompanije One i Sport Vision, uz podršku...