fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU subotu Portonovi veče vina

U subotu Portonovi veče vina

Kumbor, (MINA-BUSINESS) – Portonovi veče vina, događaj koji će ugostiti poznate vinarije iz cijele Evrope, održaće se u subotu u tom rizortu.

Izložbu će obogatiti i muzički nastupi Klape Castel Nuovo i Marijane Zlopaše, dok će gosti uživati na Vista trgu, u zalasku sunca i večeri pod zvijezdama, oplemenjenoj različitim aroma i mirisima vina ali i odgovarajuće hrane.

Izvršni direktor kompanije Azmont Investments, Rašad Alijev, kazao je da je vino piće koje je istorijski vezano za ljudsku civilizaciju u mnogim dijelovima svijeta, uključujući našu prekrasnu obalu.

“Latini su davno rekli: “U vinu je istina”. Nadam se da je naša istina da ćemo individualnim naporima svih nas imati još mnogo događaja i razloga za slavlje. Baš kao i vino, i naša industrija zahtijeva ogroman rad i predanost kako bi s godinama postala sve bolja. Organizacijom ovakve manifestacije dodajemo novu aromu našim aktivnostima i siguran sam da je ovo samo početak lijepe tradicije“, naveo je Alijev.

Ulaznica uključuje degustacije vina i ostalih proizvoda koji će biti u ponudi tokom večeri.

Zbog maksimalnog ugođaja i epidemioloških mjera, broj ulaznica je ograničen i mogu se kupiti samo u kafiću i koktel baru Koffein.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...