fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU Regentu posljednja dva mjeseca bolja nego 2019. godine

U Regentu posljednja dva mjeseca bolja nego 2019. godine

Tivat, (MINA-BUSINESS) – U hotelu Regent Porto Montenegro posljednja dva mjeseca su bila bolja nego 2019. godine, saopštio je njegov menadžer Kai Dieckman i dodao da bi trebalo podići nivo vakcinacije u Crnoj Gori, kako bi se zadržao dobar zamah u turizmu.

“S obzirom na okolnosti, ljeto je bilo veoma uspješno za nas. Takođe, uzimamo u obzir da je Crna Gora bila otvorena za turiste, tako da je zaista počelo dobro u maju, a jul i avgust su bili bolji nego 2019. godine”, kazao je Dieckman agenciji Mediabiro.

On je naveo da je ova sezona bila veoma uspješna i dobra.

Dieckman je podsjetio da u Crnoj Gori procenat vakcinacije nije visok kao što je to bilo očekivano.

“Ja sam uplašen da ćemo se susresti sa novim mjerama Vlade. Zaista se nadam da ćemo i dalje moći da poslujemo, pogotovo jer je 100 odsto našeg osoblja vakcinisano”, rekao je Dieckman.

On smatra da je važno razdvojiti vakcinisane od od onih koji to nijesu.

Dieckman je kazao da su uvijek reagovali brzo ne sve mjere koje je propisala Vlada.

“Nadam se da postoji strateški pristup Vlade za ove mjere, jer će karantin biti veoma ekonomično izazovan, pogotovo za zemlju kao sto je Crna Gora. Nadam se da će Vlada naći balans između ekonomije, sigurnosti i ličnog dobra”, rekao je Dieckman.

On je ocijenio da hotel ima ogroman potencijal za budućnost.

“Mislim da smo podnijeli dobro situaciju sa koronom, ali sada je bitno da zadržimo ovaj zamah, da podignemo nivo vakcinacije, pojačamo ugled i da imamo jasan strateški pristup za turizam u Crnoj Gori”, poručio je Dieckman.

On smatra da Crna Gora ima jedinstvenu šansu da uspostavi viši nivo luksuza.

“Zajedno sa nama tu je i Aman. Takođe, tu su i novi brendovi kao što je Nikki beach. Mislim da je to mnogo važno, jer zaista Crna Gora ima jedinstvenu priliku koju niko nema”, kazao je Dieckman.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije