fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU novoj Addiko akciji do 25 odsto niža kamatna stopa

U novoj Addiko akciji do 25 odsto niža kamatna stopa

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Addiko banka organizuje novu Red Week akciju, koja će trajati do subote.

“Svi klijenti koji se ove sedmice odluče da apliciraju za keš kredit imaće jedinstvenu priliku da ostvare do 25 odsto nižu kamatnu stopu, uz besplatne troškove obrade za online aplikacije“, navodi se u saopštenju.

Za građane koji žele na brz i jednostavan način da dođu do dodatne gotovine, Addiko banka je ponudila keš kredite po mjeri klijenata, uz mogućnost online apliciranja preko web site-a banke.

“Pored značajno niže kamatne stope koju mogu ostvariti tokom ove sedmice, korisnici mogu podići kredit bez žiranata, bez obaveze prenosa zarade, a odgovor dobijaju u najkraćem roku. Minimalan iznos kredita je 500 EUR, a maksimalan 30 hiljada EUR”, rekli su iz Addiko banke.

Direktor Sektora za razvoj proizvoda i poslove zastupanja u osiguranju, Veselin Radulović, kazao je da je, nakon uspjeha prethodnih Red week akcija, ovo još jedna u nizu kojom nastoje da izađu u susret klijentima, kako bi zadovoljili njihove potrebe i navike u ovim izazovnim vremenima.

“Pored specijalne ponude u vidu niže kamatne stope, koju omogućavamo ove sedmice, klijenti do kredita dolaze jednostavno, u kratkom roku i bez suvišne komunikacije i papirologije. Takođe, imaju mogućnost online podnošenja zahtjeva, čime su oslobođeni naknade za obradu, a to im uz ugodan i jednostavan proces apliciranja od kuće donosi i druge povoljnosti”, rekao je Radulović.

Atraktivna ponuda važi za kreditne zahtjeve podnesene u periodu od 6. septembra u ponoć do subote u 12 sati, a odnosi se na gotovinske kredite koji zadovoljavaju uslove akcije i zahtjeve podnesene isključivo tokom trajanja ponude.

Dodatne informacije su dostupne na web site-u banke:
https://www.addiko.me/gradjani/krediti/gotovinski-krediti/

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije