fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU Moskvi održana prezentacija Crne Gore i Luštice Bay

U Moskvi održana prezentacija Crne Gore i Luštice Bay

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Prezentacija Crne Gore i nove destinacije Luštica Bay, hotela The Chedi, novootvorene marine i ponude novog grada u Tivtu održana je u Moskvi, saopšteno je iz kompanije Luštica Development.

Predstavnici kompanije su održali prezentaciju u hotelu Lotte zainteresovanim medijima, posrednicima prodaje i potencijalnim investitorima i kupcima iz glavnog grada Rusije.

Marketing menadžerka Luštice Development, Slavica Milić, kazala je da sudeći po odzivu posjetilaca i planovima za saradnju uspostavljenim tokom posjete, opšte interesovanje i potencijal investitora sa ruskog tržišta ne jenjava, a sa otvaranjem operativnog režima destinacije Luštica Bay, mogućnosti su višestruke – kako turističke tako i poslovne.

„Prezentacija je trajala oko sat, ali je mnogo duže trajala sesija za pitanja i odgovore, pa je veliko interesovanje produžilo događaj sve do večernjih sati“, saopštila je Milić.

Iz kompanije je saopšteno da je veliki broj posjetilaca prezentacije već bio u prilici da posjeti Crnu Goru doživjevši je kao zemlju neprevaziđene prirodne ljepote i izuzetnih domaćina.

Uz događaj u Moskvi, kompanija se proteklih dana predstavila na Kopaonik biznis forumu, gdje je bila jedan od sponzora pomenutog događaja i takođe izazvala zavidno interesovanje.

Projekat Luštica Bay je prethodno u Dubaiju proglašen je za najbolji razvojni projekat u Evropi.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije