fbpx
NaslovnicaMINA BusinessU Crnoj Gori predstavljena Mi 10T serija

U Crnoj Gori predstavljena Mi 10T serija

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Globalni tehnološki lider Xiaomi danas je u Podgorici, u saradnji s Crnogorskim Telekomom, predstavio najnoviju Mi 10T seriju.

U T-centru je predstavljena Mi 10T serija, koju čini trojac Mi 10T Pro, Mi 10T i Mi 10T Lite.

Direktor komercijalnog sektora Crnogorskog Telekoma, Predrag Perković, kazao je da je današnji događaj rezultat uspješnog strateškog partnerstva sa kompanijom Xiaomi.

“Zahvaljujući tom partnerstvu, koje traje već nekoliko godina, našim korisnicima su u svakom trenutku dostupni njihovi uređaji kojima iz serije u seriju pomjeraju granice kada je riječ o mogućnostima pametnih telefona”, saopštio je Perković.

Kako je naveo, riječ je o uređajima koji donose vrhunsko korisničko iskustvo po pitanju kamere, ekrana i baterije, prenosi PR centar.

“Posebno želim da istaknem jednu sličnost između naše dvije kompanije, a to je da kontinuirano radimo na tome da korisnicima ponudimo servise, odnosno uređaje koji imaju najbolji odnos kvaliteta, cijene i onoga što je odgovor na njihove potrebe”, poručio je Perković.

On je rekao da su Telekom i Xiaomi odlučili da oni koji među prvima u Telekomu kupe na rate Xiaomi Mi 10T Pro i Mi 10T pametne telefone dobiju vrijedne poklone.

Mi 10T seriju predstavila je izvršna direktorica Venkon Technix, ovlašćenog Xiaomievog distributera za crnogorsko tržište, Vanja Knežević.

Ona je navela da su ponosni što su korisnicima u Crnoj Gori, uprkos korona krizi, vrlo brzo nakon globalnog predstavljanja Mi 10T serije, učinili dostupnim Mi 10T Pro, Mi 10T i Mi 10T Lite pametne telefone.

“Xiaomi je danas jedini globalni lider pametnih telefona koji nudi savršen odnos cijena, performansi i kvaliteta uređaja i to nam svakodnevno potvrđuje veliko interesovanje korisnika i na crnogorskom tržištu”, rekla je Knežević.

Ona je kazala da je sigurna da će korisnici u Crnoj Gori biti oduševljeni moćnom Mi 10T serijom.

“Ona zaista donosi potpuno novu dimenziju korišćenja pametnih telefona, kojoj nema premca na tržištu. Xiaomi je danas u svijetu prepoznat kao sinonim za kvalitet i najbolje performanse i to serijom Mi 10T dodatno potvrđuje, u što će se uvjeriti i korisnici u Crnoj Gori“, saopštila je Knežević.

Za one koji među prvima kupe na rate Xiaomi Mi 10T Pro i Mi 10T pametne telefone u Telekomovim T-Centrima, Xiaomi i Telekom su obezbijedili vrijedne poklone.

Novi vlasnici Xiaomi MI 10T Pro kao poklon dobiće Xiaomi elektricni trotinet ili Xiaomi Watch Amazfit GTR pametni sat, po sopstvenom izboru, a prvi kupci Xiaomi MI 10T kao poklon dobijaju pametni sat Xiaomi Watch Amazfit GTS.

Ova ponuda traje do isteka zaliha poklona.

Uređaji su opremljeni kamerama koje će u svakom trenutku uhvatiti važne trenutke korisnika pri čemu Xiaomi nudi i nova dinamična softverska rješenja za fotografisanje.

Mi 10T Pro i Mi 10T opremljeni su jednim od najboljih ravnih ekrana dostupnih na bilo kojem pametnom telefonu danas.

Za sve Xiaomi uređaje osigurava se i visokokvalitetan servis, garancija te softver na matičnom jeziku zemlje u kojoj je uređaj kupljen, što omogućuje maksimalnu pristupačnost i lakoću korištenja Xiaomievih uređaja.

Najčitanije