fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTvrde da nijesu još donosili nikakve odluke

Tvrde da nijesu još donosili nikakve odluke

Budva, (MINA-BUSINESS) – Novo rukovodstvo kompanije Sveti Stefan hoteli, kako tvrde njeni predstavnici, nije ni bilo u mogućnosti da do sada donosi nove odluke, niti da potvrđuje stare.

Iz menadžmenta kompanije koja je u većinskom državnom vlasništvu, a koja gazduje grad-hotelom Sveti Stefan i Vilom Miločer, reagovali su na tekst u Vijestima da je Skupština akcionara tražila od Vlade da spriječi odluku Opštine Budva da dio Miločerskog parka pretvori u javni parking i da je istovjetnu odluku ranije donijelo bivše rukovodstvo iz perioda uprave Demokratske partije socijalista (DPS) i Socijaldemokrata (SD).

“Novo rukovodstvo je izabrano 14. juna i održalo je prvu konstitutivnu sjednicu 21. juna, tako da će svoje odluke u skladu sa Zakonom o privrednim društvima i Statutom društva početi legitimno donositi nakon upisa novoizabranog Odbora direktora u Centralni registar privrednih subjekata”, objasnili su iz kompanije.

Novo rukovodstvo će, kako su kazali, isključivo donositi odluke u skladu sa Zakonom, interesima kompanije, Vlade, a samim tim i lokalne zajednice.

“Apelujemo da ubuduće, u cilju objektivnog informisanja javnosti, prvo provjerite informacije sa menadžmentom društva, a tek nakon toga istinito i tačno objavite”, piše u reagovanju.

Najčitanije