fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTuroperatori iz Kine se upoznali sa ponudom ski centara

Turoperatori iz Kine se upoznali sa ponudom ski centara

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Turoperatori iz Kine, u organizaciji Nacionalne turističke organizacije (NTO), borave u trodnevnoj posjeti crnogorskim zimskim centrima.

„Riječ je o predstavnicima turoperatora hh travel, Genting Resort Secret Garden i Boomski. Povod dolaska grupe je interesovanje za crnogorske ski centre i saradnja sa agencijama iz Crne Gore koje se bave zimskim sportovima“, navodi se u saopštenju.

Turoperatori iz Kine u prvom dijelu posjete boravili su na Žabljaku gdje su obišli ski centre Savin Kuk i Javorovača i tom prilikom održali sastanke sa predstavnicima skijališta i turističkih agencija. Oni su, tokom boravka na Žabljaku, posjetili i Crno Jezero i most na Đurđevića Tari.

U drugom dijelu posjete kineski turoperatori posjetili su Kolašin i Rožaje gdje su obišli ski centre Kolašin 1600 i Kolašin 1450 kao i novootvoreni rožajski rizort Jela natural resort.

„Ta studijska posjeta dio je promotivnih aktivnosti na kineskom tržištu, a realizuje se u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije. Posjetu su podržali Skijališta Crne Gore i Turistička organizacija Kolašina“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije