fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTuristički vodič o Crnoj Gori na njemačkom jeziku

Turistički vodič o Crnoj Gori na njemačkom jeziku

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nacionalna turistička organizacija (NTO) organizator je studijske posjete njemačkog novinara Matthiasa Koefflera koji, za izdavačku grupu Reise Know-How, priprema turistički vodič o Crnoj Gori na njemačkom jeziku.

Iz NTO je saopšteno da će novinar tokom posjete obići neke od najatraktivnijih turističkih lokaliteta u Podgorici, Cetinju, Budvi, Baru, Ulcinju i Bokokotorskom zalivu.

“On će posjetiti i sjever Crne Gore, Žabljak i nacionalne parkove, kako bi ljubiteljima putovanja, kroz vodič, predstavio ponudu aktivnog odmora u prirodi koji privlači posebnu pažnju njemačkih turista”, navodi se u saopštenju.

Pored prirodnog bogatstva, Koeffler će u vodiču predstaviti kulturne znamenitosti Crne Gore, a poseban akcenat će biti stavljen na muzeje.

Izdavačka grupa Reise Know-How, za koju Koeffler priprema turistički vodič o Crnoj Gori, vodeći je nezavisni izdavač turističkih knjiga u Njemačkoj.

Od 1981. godine Reise Know-How izdao je turističke vodiče za preko 100 svjetskih turističkih destinacija, među kojima su Bali, Majorka i Tajland.

Vodič o Crnoj Gori na njemačkom jeziku biće objavljen u proljeće naredne godine.

Studijska posjeta njemačkog novinara realizuje se uz podršku lokalnih turističkih organizacija Bara, Budve, Cetinja, Ulcinja, Kotora, Tivta, Žabljaka i Podgorice i preduzeća Nacionalni parkovi Crne Gore.

Najčitanije

Pobjeda Herceg Novog na startu finalne serije

Podgorica, (MINA) - Odbojkašice Herceg Novog ostvarile su pobjedu na startu finalne serije plej-ofa...