fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTuristička ponuda Bara predstavljena britanskim turoperatorima

Turistička ponuda Bara predstavljena britanskim turoperatorima

Bar, (MINA-BUSINESS) – Turistička ponuda Bara predstavljena je turoperatorima i agentima iz Velike Britanije u okviru Travel Bulletin’s Mediterranean Virtual Showcase-a.

Iz barske Turističke organzacije (TO) je saopšteno da je taj online trening program bio veoma uspješan i da mu je prisustvovalo ukupno 166 učesnika.

“Direktor TO Bar, Emil Kukalj, učesnike je upoznao sa kompletnom turističkom ponudom Opštine Bar”, navodi se u saopštenju.

Učesnici su pokazali veliko interesovanje za destinaciju, a imali su i brojna pitanja u vezi avio dostupnosti, cijena smještaja i hrane u restoranima, lokalnog prevoza i rent-a-car usluga.

“Svi kontakti učesnika webinara biće proslijeđeni turističkoj privredi Bara, kako bi dalje pokušali da ostvare poslovnu saradnju sa partnerima iz Velike Britanije”, navodi se u saopštenju.

Iz TO Bar su kazali da će tim kontaktima biti dodati i oni koji se prikupe kroz nagradnu igru koja se takođe realizuje u saradnji sa Travel Bulletin-om, a kao nastavak promotivnih aktivnosti nakon sajma WTM Virtual.

“Osim TO Bar, svoju ponudu na webinaru predstavili su i Hrvatska turistička zajednica, Constantinou Bros Hotels sa Kipra i Dome Resorts iz Grčke”, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije