fbpx
NaslovnicaBusiness Top StoryTsybulskaya nova izvršna direktorica

Tsybulskaya nova izvršna direktorica

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nova izvršna direktorica Crnogorskog Telekoma je Dina Tsybulskaya, saopšteno je iz kompanije.

Ona će na toj funkciji zamijeniti Nikolu Ljuševa, koji kompaniju napušta 17. februara, a karijeru će nastaviti u Makedonskom Telekomu na funkciji izvršnog direktora.

„Odbor direktora Crnogorskog Telekoma je za njegovu nasljednicu imenovao Tsybulskayu, koja će dužnost izvršne direktorice preuzeti 18. februara“, navodi se u saopštenju.

Ona je karijeru u telekomunikacionoj industriji započela 2007. godine u Telekom Austria grupi i nastavila je u Turkcell grupi, gdje je bila na nekoliko vodećih pozicija, uključujući i poziciju izvršne direktorke mobilnog operatora Life u Bjelorusiji.

„Tsybulskaya posjeduje bogato iskustvo u razvoju korporativne strategije, marketingu i finansijama, a obrazovanje je stekla na prestižnim međunarodnim obrazovnim institucijama, uključujući i Stanford Graduate Business School u Kaliforniji“, dodaje se u saopštenju.

Odbor direktora se zahvalio Ljuševu na angažovanju i postignutim rezultatima, i poželio dobrodošlicu Tsybulskayi vjerujući da će njeno znanje i međunarodno iskustvo doprinijeti novim poslovnim uspjesima kompanije.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije