fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTraže sastanak sa Krivokapićem

Traže sastanak sa Krivokapićem

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Unija stočara sjevera Crne Gore tražila je od premijera Zdravka Krivokapića sastanak prije sjutrašnje sjednice Vlade na kojoj bi trebalo da bude usvojen agrobudžet u kojem poljoprivrednici, kako su kazali, ne vide nadu i rješenje problema.

„Ni poslije višemjesečnih nastojanja stočara Crne Gore, naših više puta upućenih zahtjeva za prijem i razgovor sa vama i vašim saradnicima, protesta pred nadležnim institucijama, naših realnih i argumentovanih zahtjeva ni vi ni vaši saradnici nijesu nas udostojili ljudskog i stručnog razgovora o našim a i vašim problemima u sektoru poljoprivrede a posebno akutnog i aktuelnog problema u stočarstvu“, navodi se u dopisu upućenom Krivokapiću.

Unija stočara sjevera je zbog toga još jednom zamolila Krivokapića da ih primi na razgovor prije sjednice Vlade sjutra kako bi ga detaljno obavijestili o stanju u sektoru, njegovom značaju, lančanim reakcijama koje će izazvati kao i modelima za pomoć.

„Posebno želimo istaći da bez informacija iz prve ruke a ne netačnih i naštelovanih podataka koje dobijate iz resornog Ministarstva, niko pa ni vaša Vlada ne može donijeti prave odluke“, dodaje se u saopštenju.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije