fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTelemach mreža održala visok kvalitet usluga

Telemach mreža održala visok kvalitet usluga

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Korišćenje svih servisa Telemach-a je tokom borbe sa koronavirusom, koja je podrazumijevala izolaciju ljudi u domovima, značajno povećano, a mreža je održala visok kvalitet usluga.

„Internet saobraćaj i gledanje televizije u realnom vremenu povećani su 50 odsto, gledanje sadržaja iz Video kluba 30 odsto, a usluge vraćanja video materijala unazad čak 272 odsto“, navodi se u saopštenju Telemacha.

Korisnici su telefonirali češće nego ranije, pa je i u fiksnoj telefoniji zabilježen skok od preko 50 odsto.

Primjetne su i promjene u gledanosti kanala i sadržaja.

„Kao i do sada, nacionalni kanali zadržavaju svoje visoke pozicije gledanosti, a ono što se posebno ističe je informativni sadržaj. Prema mjerenjima Ipsos-a, Nova M je povećala gledanost u prime time-u i ostvarila značajan skok sa petog na treće mjesto“, dodaje se u saopštenju.

Iz Telemacha su kazali da se uvijek popularni sadržaji, poput filmova, serija i dječijeg programa, sada još više gledaju, kako na mnogobrojnim kanalima, tako i u okviru Video kluba.

„Telemach mreža je dokazala da se svi korisnici mogu u bilo kom trenutku osloniti na kvalitet i pouzdanost svih usluga“, zaključuje se u saopštenju.

Najčitanije