fbpx
NaslovnicaMINA BusinessTelefoni dizajnirani za najzahtjevnije poslovne korisnike

Telefoni dizajnirani za najzahtjevnije poslovne korisnike

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Nova Galaxy Note10 serija pametnih telefona dizajnirana je da zadovolji potrebe najzahtjevnijih poslovnih korisnika i kreativaca i da im omogući da dostignu maksimum u svakodnevnim izazovima, saopšteno je na predstavljanju tih uređaja u Podgorici.

Kompanija Samsung Electronics predstavila je Galaxy Note10 i Note10+ u Podgorici, samo nekoliko dana nakon svjetske premijere u Njujorku.

„Vrhunski, nagrađivani Dynamic AMOLED displej, kamera profesionalnog ranga, poboljšana S Pen olovka, super brzo punjenje i nevjerovatna konektivnost uređaja garantuju korisnicima da će biti na visini zadatka, bilo da hvataju bilješke na poslovnom sastanku, montiraju kreativni video ili jednostavno pretražuju internet“, navodi se u saopštenju kompanije.

Direktor odjeljenja za advertajzing i korporativnu komunikaciju u Samsungu, Milan Vujović, rekao je da Note serija, od svog nastanka, važi za simbol vrhunskih performansi, sa uređajima koji su oduvijek korisnicima nudili sve što im je potrebno da postignu ciljeve.

„Galaxy Note10 i Note10+ nastavljaju tradiciju predvođenja inovacija na polju pametnih telefona, pružajući korisnicima nikad ranije viđene mogućnosti, uz nove funkcije koje je Samsung implementirao u S Pen olovku, kameru profesionalnog ranga i sjajnu konektivnost sa drugim uređajima“, kazao je Vujović.

Galaxy Note10 i Note10+ sadrže najnapredniji spoj hardvera i softvera među današnjim pametnim telefonima, a njegov ekran omogućava da fotografije i video materijali budu svijetliji nego na prethodnim Note uređajima i da sadrže širok spektar boja.

„Kamera novih Galaxy Note10 uređaja korisnicima pruža priliku da snimaju video profesionalnog kvaliteta, bez potrebe da sa sobom nose bilo kakvu dodatnu opremu. Video editor omogućava montiranje snimaka uz pomoć S Pen olovke, tako da umjesto da stalno klikću kako bi pregledali i editovali snimak, korisnici mogu precizno da odaberu tačan trenutak koji žele da isjeku“, objasnili su iz kompanije.

Galaxy Note10, kako su dodali, donosi moćnu inovaciju uz pomoć redizajnirane S Pen olovke.

„Sada, korisnici mogu da hvataju bilješke i da automatski konvertuju svoj rukopis u digitalni tekst uz pomoć Samsung Notes aplikacije, kao i da ga eksportuju u čitav niz formata, uključujući Microsoft Word“, navodi se u saopštenju.

Galaxy Note10 integriše vezu sa Windows-om direktno u Quick Panel aplikaciji. Jednim klikom, korisnici mogu da se povežu sa njihovim Windows 10 računarom.

„Tamo mogu vidjeti notifikacije, slati i primati poruke i pregledati fotografije bez gledanja u telefon, u skladu sa potrebama savremenih potrošača koji tragaju za neometanim i neograničenim iskustvom konektivnosti između njihovih uređaja“, rekli su iz Samsunga.

Galaxy Note10 biće dostupan u aura sjajnoj, aura pink i aura crnoj boji, dok će Galaxy Note10+ biti dostupan u aura sjajnoj, aura bijeloj i aura crnoj boji od 23. avgusta, po preporučenim maloprodajnim cijenama.

Cijena za Galaxy Note10 iznosiće 959 EUR, za Galaxy Note10+ (256 GB) 1,1 hiljadu EUR, a za Galaxy Note 10+ (512 GB), 1,2 hiljade EUR.

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...