fbpx
NaslovnicaMINA BusinessT-Centar na novoj lokaciji u Baru

T-Centar na novoj lokaciji u Baru

Bar, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski Telekom je, povodom preseljenja T-Centra u Baru na novu lokaciju, najavio sedmicu popusta, tokom koje će odabrani uređaji – mobilni telefoni, satovi, trotineti u toj poslovnici biti jeftiniji i do 100 EUR.

Osim toga, Telekom korisnicima koji odaberu određene modele na poklon daje i dodatne telefone i pametne satove.

Iz Telekoma su kazali da će redizajnirana poslovnica u ulici Jovana Tomaševića 9 u Baru korisnicima ponuditi lakši pristup servisima i uslugama kompanije.

„Novi multimedijalni centar uređen je po najvišim standardima i konceptu Doeutsch Telekom grupe upravo kako bi posjetiocima prenio jedinstveno korisničko iskustvo“, navodi se u saopštenju.

Rukovoditeljka direktne prodaje u Crnogorskom Telekomu, Jesenka Mihailović, kazala je da, redizajniranjem prodajnih mjesta i ulaganjem u inovacije koje kao dio Deutsche Telekom grupe kontinuirano donose u radu sa korisnicima, žele da zadrže atraktivnost njihovih T-Centara.

„Naše koleginice i kolege sada u novom, multimedijalnom ambijentu mogu još lakše da odgovore na potrebe i zahtjeve korisnika Telekoma, da ih informišu o uslugama i različitim benefitima koje kao naši korisnici dobijaju, ali i da prezentuju Telekom na najbolji način“, navela je Mihailović.

Povodom otvaranja T-Centra u Baru, Telekom korisnicima nudi posebne povoljnosti za kupovinu uređaja. Osim popusta do 100 EUR za kupovinu određenih uređaja, prvih deset korisnika koji kupe mobilni telefon Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, drugi dobijaju na poklon, a akcija važi za kupovinu na rate.

Na popustima je i atraktivna Samsung A serija, zatim Xiaomi MI 11 256 GB uz koji na poklon idu telefon i pametni sat, a niže su cijene i za iPhone 12 128GB Black, kao i odabrane pametne satove, trotinet i još sjajnih uređaja.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije