fbpx
NaslovnicaMINA BusinessStvaraju razvojne pretpostavke za gusinjski kraj

Stvaraju razvojne pretpostavke za gusinjski kraj

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Vlada je posvećeno radila na unapređenju infrastrukture i stvaranju razvojnih pretpostavki za cijeli gusinjski kraj, kako bi ta opština svoja prirodna bogatstva mogla valorizovati na dobrobit svih građana, saopštio je premijer Duško Marković.

On je, u čestitki povodom Dana Opštine Gusinje, kazao da se bogata tradicija Gusinja temelji na dobrim međunacionalnim i međukonfesionalnim odnosima, toleranciji, međusobnom poštovanju i razumijevanju.

“Upravo takav ambijent je kvalitetna osnova za snažan ekonomski i sveukupni razvoj”, navodi se u čestitki Markovića upućenoj predsjednici Opštine Gusinje Aneli Čekić, predsjedniku Skupštine Opštine Dženadinu Radončiću, odbornicima i građanima.

Marković je, kako je saopšteno iz njegovog Kabineta, rekao da Vladina podrška neće izostati ni u narednom periodu.

On je dodao da će se još više i snažnije raditi kako bi se u Gusinju bolje živjelo, ali da je puni efekat svih ulaganja moguć samo u sinergiji sa efikasnom lokalnom samoupravom.

„U želji da zajedno sa stanovnicima Gusinja i dijasporom gradimo bogatiju Crnu Goru, čestitam Vam Dan opštine“, poručio je Markovića.

Najčitanije