fbpx
NaslovnicaMINA BusinessInvesticijeSnažan razvoj sjevera za bolji život građana

Snažan razvoj sjevera za bolji život građana

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Snažan razvoj sjevera, kroz prošlogodišnja ulaganja od 340 miliona EUR i još ambiciozniji planovi u ovoj godini značiće podizanje kvaliteta života građana, nova radna mjesta i otvaranje perspektiva za mlade, naveo je premijer Duško Marković u čestitki povodom Dana opštine Plužine.

On je čestitao 4. avgust – Dan opštine Plužine predsjednicima opštine i Skupštine opštine Mijušku Bajagiću i Petru Mitriću, odbornicima u lokalnom parlamentu i građanima.

„Snažan razvoj Sjevera kroz prošlogodišnja ulaganja od 340 miliona eura i još ambiciozniji planovi u ovoj godini, značiće podizanje kvaliteta života građana, nova radna mjesta i otvaranje perspektiva za mlade ljude“, navodi se u čestitki.

Mogućnosti valorizacije razvojnih potencijala, kako se dodaje, oslonjene su i na viziju opštinskog rukovodstva koje prepoznaje potrebe stanovništva i njegovog prosperiteta.

U tom pogledu, kako je naveo Marković, vrata Vlade široko su otvorena za sve inicijative čiji je cilj bolji životni standard građana.

„Uvjeren sam da u saradnji i komunikaciji možemo dati podstrek ubrzanijem razvoju opštine Plužine i cijelog durmitorskog kraja“, piše u čestitki Markovića.

Najčitanije