fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSledeće sedmice ponovo organizuju Dan sa investitorima

Sledeće sedmice ponovo organizuju Dan sa investitorima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski Telekom organizovaće u srijedu Dan sa investitorima, na kojem će biti predstavljeni poslovni rezultati iz prvog kvartala i ovogodišnji planovi i očekivanja, dok će predstavnici menadžmenta odgovarati na pitanja u vezi sa poslovnim procesima i strateškim odlukama.

Iz Telekoma su podsjetili da su prvi Dan sa investitorima organizovali u februaru, kada su zainteresovanim akcionarima i novinarima predstavljeni rezultati iz prošle godine i strategiju za ovu.

Direktor Sektora za korporativne i pravne poslove i sekretar Telekoma, Pavle Đurović, rekao je da je taj kontinuitet u komunikaciji sa akcionarima, investitorima i javnošću naišao na dobar prijem kod zainteresovanih strana, što potvrđuje da transparentnost u radu i donošenju odluka treba da bude osnovni princip poslovanja svih kompanija u Crnoj Gori.

„Sastanke poput ovog, koji organizujemo drugi put ove godine, koristimo kako bi učvrstili povjerenje između kompanije i investitora i akcionara, jer samo na taj način Telekom može da posluje stabilno i na zadovoljstvo korisnika i poslovnih partnera, ali i manjinskih akcionara, većinskih vlasnika i menadžmenta“, saopštio je Đurović.

Predstavnici Telekoma pozvali su zaniteresovane akcionare i investitore da se do ponedjeljka prijave na e-mail [email protected], kako bi dobili pozivnicu sa linkom putem kojeg će moći da se registruju i prate prezentaciju.

„U naslovu e-maila potrebno je istaći Prijava za 2. Dan sa investitorima Crnogorskog Telekoma, a u tekstu ime i prezime, zanimanje i informaciju da li je riječ o vlasnicima akcija Telekoma, kao i e-mail adresu za kontakt“, objasnili su iz kompanije.

Dan sa investitorima održaće se putem platforme Cisco Webex, a prijavljeni će dobiti uputstvo za pristupanje.

Iz Telekoma su podsjetili da je u martu održana vanredna Skupština akcionara kompanije, na kojoj je donijeta odluka o isplati dijela zadržane dobiti i imenovan novi Odbor direktora.

Najčitanije

Košarkaši Podgorice sjutra sa Vojvodinom

Podgorica, (MINA) - Košarkaši Podgorice igraće sjutra pred svojim navijačima protiv novosadske Vojvodine prvu...