fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSki centar Kolašin 1600 ostvaruje rekordne rezultate

Ski centar Kolašin 1600 ostvaruje rekordne rezultate

Kolašin, (MINA-BUSINESS) – Ski centar Kolašin 1600 je od početka godine prodao više od četiri hiljade ski pasova, saopštio je njegov direktor Saša Jeknić i dodao da posjećenost na dnevnom nivou iznosi oko hiljadu.

On je u Jutarnjem programu TVCG kazao da u preduzeću mogu biti apsolutno zadovoljni postignutim rezultatima, jer su sva njihova očekivanja premašena.

„Bili smo malo skeptici na početku sezone zbog epidemiološke situacije u Crnoj Gori, ali već danas možemo da kažemo da Ski centar Kolašin 1600 ostvaruje rekordne rezultate i nadamo se da će tako biti do kraja januara, odnosno glavnog špica zimske sezone”, rekao je Jeknić, prenosi portal RTCG.

Glavna kočnica boljim rezultatima mogla bi biti zabrana međugradskog saobraćaja vikendom, zbog čega su tražili ublažavanje ili potpuno ukidanje tih mjera.

Jeknić je, govoreći o nestanku električne energije na skijalištu, rekao da su skijaši koji su se u tom momentu zatekli u ski centru bili očekivano nervozni i ljuti.

“Mi smo, kao odgovorno preduzeće, već donijeli odluku da oni koji su imali ski pas tog dana mogu da ga zamijene za bilo koji drugi dan tokom sezone”, rekao je Jeknić.

On je podsjetio da dosta stvari, poput snabdijevanja električnom energijom ili održavanja puteva, ne zavisi od preduzeća.

Najčitanije