fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSjutra regionalna konferencija Žene od uticaja

Sjutra regionalna konferencija Žene od uticaja

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Regionalna konferencija Žene od uticaja, namijenjena ženama koje žele da oporave svoj biznis nakon pandemije, biće sjutra održana u hotelu Lazure u Herceg Novom.

Na konferenciji, koja će okupiti najuspješnije žene Zapadnog Balkana, biće razmijenjene poslovne ideje i iskustva, životne priče i konkretni načini za unapređenje i oporavak biznisa koji su u potpunom ili djelimičnom vlasništvu žena.

Direktorica Impact Instituta i organizatorka konferencije, Sanja Milosavljević, poručila je da je vrijeme da žene sebi budu na prvom mjestu i gledaju naprijed ka novim investicionim koracima.

Ona je dodala da su uspjeli da privuku najuspješnije žene regiona da upoznaju Crnu Goru, investiraju u domaće kompanije ili pozicioniraju svoje brendove.

“Više od 100 žena Balkana su ili stigle ili su u putu ka Crnoj Gori. Želja da sarađuju i rade na sebi jača je od svih izazova sa kojima se suočavamo kao region trenutno. Vreme je da sebi budete na prvom mjestu i gledate napred ka novim investicionim koracima”, kazala je Milosavljević.

Na konferenciji će učestvovati direktorica Investiciono razvojnog fonda (IRF), Irena Radović, predsjednica Privredne komore (PKCG), Nina Drakić, direktorica za preduzetništvo u Privrednoj komori Srbije, Branislava Simanić, predstavnica Alter Modusa, Ana Kentera, izvršni direktor NLB banke, Martin Laberle, psiholog i biznis konsultant, Radoje Cerović, pedagog i psiholog Vanja Bokun Popović, regionalna umjetnica Nina Badrić i predstavnica Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD), Vanja Kljajević.

Učesnici konferencije će biti i predstavnica CMM Investment Groupe, Nataša Grdinić, Jasmina Janković iz Porche Leasing, Ana Radonjić iz Entext-a, Ljilja Pižurica iz Neregelie, Nevena Petković iz One Day Chartera, master Persolog trener Dragan Savić i operska diva Milica Raičević.

Partnerka projekta je kouč iz Business2Balance, Jelena Vuletić.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije