fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSjutra protestna vožnja auto-taksi preduzetnika

Sjutra protestna vožnja auto-taksi preduzetnika

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Auto-taksi preduzetnici Crne Gore, članovi Strukovnog sindikata taksista, održaće sjutra protestnu vožnju u Podgorici.

“Učesnici protesta će se okupiti na platou kod Novog duvanskog u Bulevaru Šarla de Gola, od deset do 11 sati”, navodi se u saopštenju Strukovnog sindikata taksista.

U 11 sati će formirana kolona krenuti Bulevarom Šarla de Gola, ulicom Josipa Broza, ulicom Pete Proleterske, Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog, ulicom Stanka Dragojevića, gdje će se kolona zaustaviti.

“Predstavnici Sindikata predaće dopise sa zahtjevima predsjedniku Vlade i ministru finansija i socijalnog staranja. Zatim će kolona taksi vozila sa učesnicima protesta nastaviti ulicom Stanka Dragojevića, Bulevarom Ivana Crnojevića, ulicom Marka Miljanova, ulicom Bratstva i jedinstva, ulicom 4. jula, do kružnog toka na Zabjelu, zatim Bulevarom Šarla de Gola, do mjesta polaska”, navodi se u saopštenju.

Tu će parkirati vozila i zatim pješke se uputiti ispred zgrade Uprave prihoda i carina i predati dopis sa zahtjevima vršiteljki dužnosti direktorice i tu do kraja radnog vremena sačekati odgovore po dopisima.

“Zavisno od odgovora po predatim dopisima, učesnici protesta će odlučiti da li se protesti nastavljaju i na koji način, do ispunjenja zahtjeva”, dodaje se u saopštenju.

Shodno epidemiološkim mjerama, u protestu će učestvovati 50 auto-taksi vozila, isto tako ispred zgrade Uprave prihoda i carina, odgovor po dopisima će čekati do 50 auto-taksi preduzetnika.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije