fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSjutra četvrti Dan sa investitorima

Sjutra četvrti Dan sa investitorima

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski Telekom organizovaće sjutra novi Dan sa investitorima, na kojem će akcionarima i investitorima predstaviti poslovne rezultate kompanije iz trećeg kvartala ove godine.

Prisutnima će se predstaviti novi izvršni direktor, Stjepan Udovičić, koji će sa predstavnicima menadžmenta odgovarati na pitanja koja se tiču poslovnih procesa i strateških odluka, kao i planova i očekivanja za naredni period.

“To će biti četvrti Dan sa investitorima Telekoma, koji na ovaj način održava kontinuitet u komunikaciji sa akcionarima, investitorima i javnošću, potvrđujući transparentnost u radu i donošenju odluka kao osnovni princip poslovanja kompanije”, naveli su iz Sektora za korporativne i pravne poslove Telekoma.

Iz Telekoma su pozvali zaniteresovane akcionare i investitore da se do danas do 15 sati prijave na mejl [email protected], kako bi dobili pozivnicu sa linkom putem kojeg će moći da se registruju i prate prezentaciju.

U naslovu mejla potrebno je navesti Prijava za 4. Dan sa investitorima Crnogorskog Telekoma, a u tekstu ime i prezime, zanimanje i informaciju da li je riječ o vlasnicima akcija kompanije, kao i mejl adresu za kontakt.

Dan sa investitorima održaće se putem platforme Cisco Webex, a prijavljeni će dobiti uputstvo za pristupanje sastanku.

Broj mjesta je ograničen, u skladu sa tehničkim mogućnostima Webex platforme.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije