fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRekordna pretprodaja Galaxy Note10 pametnih uređaja

Rekordna pretprodaja Galaxy Note10 pametnih uređaja

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija Samsung je zabilježila, uoči desete godišnjice Galaxy proizvoda, rekordnu pretprodaju Galaxy Note10 pametnih uređaja u Evropi.

“Činjenica da većinu prodatih uređaja čini Galaxy Note10+ dokaz je da korisnici preferiraju veće i efikasnije pametne uređaje. Takođe, Aura Glow boja najpopularniji je izbor i čini više od polovine prodatih uređaja”, navodi se u saopštenju.

Uz Cinematic Infinity Display od ivice do ivice, najnapredniju S Pen olovku i najmoderniju kameru za snimanje zadivljujućih videozapisa i savršenih fotografija, Galaxy Note10 korisnicima pruža slobodu i mogućnost da iskažu svoju kreativnost, ostvare svoje ciljeve i rade ono što vole, kombinujući elegantan dizajn i snažne performanse.

“Galaxy Note je prvi put dostupan u dvije veličine pa korisnici mogu odabrati onu koja im više odgovara. Galaxy Note10 dolazi uz S Pen olovku i 6,3-inčni Cinematic Infinity Display, dok Galaxy Note10+ i Galaxy Note10+ 5G imaju najveći Note zaslon do sada – 6,8-inčni Cinematic Infinity zaslon. Isto tako, svi korisnički podaci koji su memorisani na ovim uređajima zaštićeni su Samsung Knox sigurnosnom platformom”, rekli su iz Samsunga.

Takođe, prvi put 5G ulazi u Note liniju, omogućavajući korisnicima da u potpunosti iskoriste mrežu nove generacije za video streaming visoke rezolucije, super brzo preuzimanje i igranje igara visokih performansi u realnom vremenu.

Direktor proizvodnog porfolija kompanije Samsung Mobile Europe, Mark Notton, kazao je da je godinama Galaxy Note serija pomagala vjernim korisnicima širom Evrope da ostvare svoje ciljeve.

“Galaxy Note10 linija omogućava korisnicima da podignu svoju produktivnost i kreativnost na viši nivo. Ohrabrujuće je vidjeti ovako pozitivan odgovor korisnika u fazi pretprodaje Galaxy Note10 i Note10+ u Evropi”, rekao je Notton.

On je najavio da nakon lansiranja S10 5G u februaru ove godine, nastavljaju sa pružanjem 5G mreže kroz Note liniju i druge uređaje za koje vjeruju da će promjeniti način na koji konzumiraju sadržaj i povezuju se s prijateljima i porodicom.

Najčitanije

CEDIS

U četvrtak zbog radova isključenja struje u više opština

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak 25. aprila, bez napajanja električnom energijom će...