fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRaspisan poziv za konkurentnost privrede

Raspisan poziv za konkurentnost privrede

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Ministarstvo ekonomskog razvoja pozvalo je domaća mikro, mala, srednja preduzeća i preduzetnike da se prijave na javni poziv za učešće u postupku dodjele sredstava za Program za unapređenje konkurentnosti privrede za ovu godinu.

Programom je predviđeno sprovođenje osam programskih linija finansijske i nefinansijske podrške.

U pitanju su programske linije za nabavku opreme velike vrijednosti, za podršku malim ulaganjima, za uvođenje međunarodnih standarda, za podršku digitalizaciji, za podsticaj cirkularne ekonomije, za podršku internacionalizaciji, za pružanje mentoring usluga i za početnike u biznisu.

Ukupan budžet opredijeljen za realizaciju Programa za unapređenje konkurentnosti privrede je četiri miliona EUR, dok su pojedinačni iznosi, kao i način i dinamika dodjele podrške, definisani pojedinačnim programskim linijama.

Više informacija o budžetima programskih linija i kontaktima preko kojih se može dobiti više informacija dostupno je na linku https://www.gov.me/clanak/javni-poziv-za-ucesce-u-postupku-dodjele-sredstava-za-program-za-unapredenje-konkurentnosti-privrede-za-2022-godinu

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije