fbpx
NaslovnicaMINA BusinessRaspisan konkurs za izvršnog direktora

Raspisan konkurs za izvršnog direktora

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Odbor direktora Luke Bar raspisao je konkurs za izbor izvršnog direktora tog preduzeća, koji će biti otvoren narednih 15 dana.

Zainteresovani kandidati, pored opštih uslova predviđenih Zakonom o radu, treba da ispunjavaju i posebne, koji podrazumijevaju završen VII-1 nivo kvalifikacija ekonomske, pravne ili tehničke struke, najmanje pet godina radnog iskustva na rukovodećim poslovima sa posebnim ovlašćenjima i odgovornostima, poznavanje jednog stranog jezika i nepostojanje zakonskih smetnji.

Kandidati su dužni da uz prijavu i traženu dokumentaciju dostave predlog plana i programa rada Luke Bar za mandatni period od četiri godine.

Kandidati kompletnu dokumentaciju i dokaze treba da dostave u zatvorenoj koverti na adresu Luke Bar, a neblagovremene ili nepotpune prijave neće biti razmatrane.

Odbor direktora Luke Bar je na sjednici krajem jula razriješio dužnosti dotadašnjeg izvršnog direktora, Vladana Vučelića i za vršioca dužnosti izvršnog direktora imenovao dotadašnjeg pomoćnika izvršnog direktora, Dedu Đelovića.

Tada je najavljeno da će se izbor izvršnog direktora realizovati putem javnog konkursa u najkraćem roku.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Donirana sportska oprema OŠ ”Milorad Musa Burzan”

Podgorica, (MINA) - Crnogorski olimpijski komitet (COK), kompanije One i Sport Vision, uz podršku...