fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPromocijom do bolje vidljivosti zaštićenih područja

Promocijom do bolje vidljivosti zaštićenih područja

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Promocija turističke ponude crnogorskih nacionalnih parkova na Internacionalnom Alpe-Adria sajmu u Ljubljani trebalo bi da doprinese boljoj vidljivosti i prepoznavanju zaštićenih područja Crne Gore, saopštio je direktor Nacionalnih parkova (NPCG), Elvir Klica.

“Veoma smo zadovoljni promocijom turističke ponude crnogorskih nacionalnih parkova u Ljubljani i očekujemo da će učešće na tom događaju, kao svojevrstan nastavak promocije NPCG sa prethodnih sajmova u Beču i Štutgartu, doprinijeti boljoj vidljivosti i prepoznavanju naših zaštićenih područja kao omiljenih destinacija za odmor i boravak u prirodi, koji nude raznovrsne aktivnosti u netaknutoj prirodi”, rekao je Klica.

On je podsjetio da su NPCG, na inicijativu Ambasade Crne Gore u Sloveniji, učestvovali na sajmu u Ljubljani u cilju promocije atraktivne turističke ponude zasnovane na prirodi i aktivnom odmoru. Na sajmu je svoju ponudu predstavilo više od 330 izlagača.

Na Sajmu su, kako je kazao Klica, predstavljene virtuelne šetnje u NPCG, koje zahvaljujući primjeni nove IT tehnologije omogućavaju da posjetioci Centara za posjetioce već dožive dio ljepote i aktivnosti u prirodi i saznaju, i na taj način, o brojnim vrijednostima zaštićenih područja i turističkoj ponudi, prije boravka u njima.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije

SNP

Kaluđerović: Bez odlaganja uvesti Amber Alert sistem

Podgorica, (MINA) - Poslanica Socijalističke narodne partije (SNP) Slađana Kaluđerović pozvala je Vladu i...