fbpx
NaslovnicaMINA BusinessProduženo radno vrijeme filijala prva dva dana isplate penzija

Produženo radno vrijeme filijala prva dva dana isplate penzija

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Filijale Erste banke radiće produženo tokom prva dva dana isplate penzija, saopšteno je iz banke.

Filijale Erste banke će danas i sjutra za rad s klijentima biti otvorene od osam sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta.

Ostalim radnim danima, filijale će raditi u terminima prilagođenim aktuelnoj situaciji, od ponedjeljka do petka od osam sati i 30 minuta do 12 sati i 30 minuta.

„Kako biste smanjili mogućnost širenja koronavirusa, savjetujemo vam da se pridržavate preporuka i savjeta i da sve aktivnosti koje možete, obavljate elektronskim kanalima ili telefonom, a gotovinu podižete Erste debitnim karticama na bankomatima svih banaka u Crnoj Gori bez provizije“, poručili su iz banke.

Oni su podsjetili da je servisima elektronskog bankarstva NetBanking i mBanking moguće plaćati obaveze, uplatiti novac na postojeće štedne račune, aktivirati trajni ili nalog direktnog zaduženja i provjeriti stanje i promet na svim računima u banci.

„Sve transakcije urađene putem tih servisa u domaćem platnom prometu su bez provizije do daljnjeg. Klijenti građani mogu tražiti otvaranje računa i aktivaciju elektronskih servisa, putem forme na internet stranici, te zakazati termin dolaska u banku radi potpisivanja dokumentacije“, objasnili su iz Erste banke,

Predstavnici banke su klijente čija je posjeta filijalama neophodna, pozvali da se pridržavaju preporuka, odnosno izbjegavaju gužve i koriste dezinficijens.

„Sačekate ispred dok ne dođe red na vas, na bezbjednoj daljini od drugih ljudi od dva metra. U svim filijalama su postavljena sredstva za dezinfekciju na ulazima u filijalu. U filijali održavajte razdaljinu u odnosu na zaposlene i ostale klijente“, podsjetili su predstavnici Erste banke.

Oni su klijentima poručili da, ukoliko su prehlađeni ili bolesni, odlože posjetu filijali za neki drugi dan.

Ažurne informacije o organizaciji rada s klijentima i druge aktuelnosti zainteresovani mogu naći na internet stranici www.erstebank.me i zvaničnim nalozima Erste banke na društvenim mrežama Facebook, LinkedIn i Instagram.

Najčitanije