fbpx
NaslovnicaMINA BusinessProdužen rok za prijave za učešće u programu razvoja ženskog preduzetništva

Produžen rok za prijave za učešće u programu razvoja ženskog preduzetništva

Herceg Novi, (MINA-BUSINESS) – Sekretarijat za turizam, ekonomski razvoj i investicije Opštine Herceg Novi obavijestio je da je produžen rok za prijave za učešće u programu podrške razvoja ženskog preduzetništva do 25. februara.

Partnerske organizacije Lokalnog partnerstva – Sekretarijat za turizam, ekonomski razvoj i investicije i Sekretarijat za kulturu i obrazovanje Opštine Herceg Novi, Zavod za zapošljavanje – područna jedinica Herceg Novi, Fakultet za menadžment Herceg Novi, nevladina organizacija (NVO) Ksena i kompanija Perla pozvali su sve zainteresirane nezaposlene ženske osobe koje žele da pokrenu vlastiti posao da se prijave za učešće u programu podrške razvoju ženskog preduzetnišva.

“Program podrške realizuju partneri u okviru projekta Podrška razvoju ženskog preduzetništva koji se sprovodi u okviru programske šeme World of Work in Montenegro: Paving the Road to Recovery, koju finansira Fond za dobro upravljanje, jedinica Kancelarije za vanjske poslove, Commonwealth i razvoj (FCDO) Vlade Velike Britanije, a realizuje Međunarodna organizacija rada (MOR)”, navodi se u saopštenju.

Cilj projekta je, kako su rekli iz Opštine Herceg Novi, dalji razvoj preduzetništva u lokalnoj zajednici i poboljšanja inkluzivne preduzetničke strukture na području tog grada.

Detaljnije informacije mogu se naći na linku https://www.hercegnovi.me/sr-yu/meni/sekretarijat-za-turizam-ekonomski-razvoj-i-preduzetnistvo/turizamm/466-produzen-rok-za-prijave-za-ucesce-u-programu-razvoja-zenskog-preduzetnistva

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije