fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPriznanje za MICE službu hotelske grupe Montenegro stars

Priznanje za MICE službu hotelske grupe Montenegro stars

Budva, (MINA-BUSINESS) – Rukovodilac MICE službe hotelske grupe Montenegro stars iz Budve, Spasenija Purić, proglašena je za jednu od pet najuticajnijih evropskih stručnjaka u toj oblasti u ovoj godini.

Iz hotelske grupe Montenegro stars saopšteno je da je Purić u konkurenciji 207 evropskih profesionalaca donijela važno priznanje i kompaniji, ali i Crnoj Gori, koja je tako stala rame uz rame sa Austrijom, Češkom, Poljskom i Slovenijom.

“MICE služba kompanije Montenegro stars rangirana je kao jedna od pet najboljih, ali i najpouzdanijih u Evropi, kada je u pitanju organizacija različite vrste skupova”, navodi se u obrazloženju žirija koji je sproveo glasanje.

Glavni i odgovorni urednik Kongres magazina za Novu Evropu, Gorazd Čad, objasnio je da se njihova lista najuticajnijih ljudi razlikuje od sličnih izbora po tome što nominaciju podnose profesionalci iz struke, ali nikako i sami kandidati.

“Ovaj projekat nije takmičenje, već ozbiljna platforma na koju se možete osloniti kada planirate organizaciju važnih događaja“, rekao je Čad.

Hotelska grupa Montenegro stars od osnivanja je ključno kongresno odredište Crne Gore, ali i regiona, sa preko 300 skupova različitog profila godišnje, koliko ih je do pandemije organizovala.

Kompanija je za to nagrađena sa više desetina priznanja, uglavnom van granica Crne Gore.

Najveći broj skupova i događaja organizuju se u najvećem hotelu grupacije i jedinom crnogorskom rizortu te veličine, hotelu Splendid Conference& SPA Resort.

Objekat, kako je saopšteno, radi i u pamdemjskim uslovima uz maksimalnu zaštitu klijenata i osoblja.

Iz kompanije su dodali da je za to nedavno dobio međunarodnu oznaku SAFE TRAVELS, koju mu je dodijelio Svjetski savjet za turizam i putovanja (WTTC).

Najčitanije

Mandić i Knežević na vojnoj vježbi u Srbiji

Podgorica, (MINA) - Predsjednik Skupštine Andrija Mandić i šef Demokratske narodne partije (DNP) Milan...