fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPrivremeno ukinuli transakcione naknade

Privremeno ukinuli transakcione naknade

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Erste banka privremeno je ukinula naknade za transakcije putem elektronskog i mobilnog bankarstva u domaćem platnom prometu za građane, dok će novi korisnici tih servisa biti oslobođeni i plaćanja mjesečne naknade tokom tri mjeseca.

Iz banke je saopšteno da će građani Erste Mastercard debitnim karticama, osim u mreži bankomata Erste i Sparkasse banaka u regionu, moći da besplatno podižu gotovinu i na bankomatima ostalih banaka u Crnoj Gori.

„Ovi podsticaji su dio mjera koje Erste banka sprovodi kako bi doprinijela smanjenju rizika od širenja koronavirusa u Crnoj Gori i olakšala građanima da bez dolaska u filijalu koriste brojne bankarske usluge“, kazali su iz banke.

Oni su objasnili da klijenti mogu putem elektronskih servisa NetBanking i mBanking obavljati plaćanja, dobiti uvid u stanje na svim računima u banci, ugovoriti trajni i nalog direktnog zaduženja.

Za efikasniji proces otvaranja računa i aktivacije tih servisa iz banke su preporučili mogućnost online zakazivanja sastanka u filijali putem internet stranice Erste banke.

„Za upite o ovim i drugim uslugama banke na raspolaganju su Kontakt centar na 19991, Skype nalog ERSTEBANKMONTENEGRO, email [email protected] i chat na www.erstebank.me“, navodi se u saopštenju.

Oni su klijente zamolili da se, u slučaju da je posjeta filijali neophodna, pridržavaju preporuka Instituta za javno zdravlje i sačekaju red ispred filijale, održavajući sigurnu distancu od drugih osoba.

„Erste banka primjenjuje sve adekvatne preventivne mjere i preporuke nadležnih institucija, u cilju očuvanja zdravlja i dobrobiti klijenata, obezbjeđujući nesmetanu dostupnost svojih usluga“, navodi se u saopštenju.

Najčitanije

Đinović u četvrtfinalu EP u Beogradu

Podgorica, (MINA) - Crnogorski bokser Tomislav Đinović plasirao se u četvrtfinale seniorskog prvenstva Evrope...