fbpx
NaslovnicaMINA BusinessSummer Job na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo privukao 28 kompanija

Summer Job na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo privukao 28 kompanija

Kotor, (MINA-BUSINESS) – Sajam sezonskog zapošljavanja, Summer Job, koji je danas održan u Kotoru, privukao je 28 kompanija iz oblasti turizma i hotelijerstva kao i više stotina studenata i maturanata koji su imali priliku da se prijave za sezonske poslove.

Rukovodilac studijskog programa Turizam i hotelijerstvo, Ilija Morić, kazao je da fakultet ulaže kontinuirani napor u širenje mogućnosti praktične obuke za studente, kao i unapređenje kapaciteta i mogućnosti dualnog obrazovanja kroz međunarodne projekte i saradnju sa domaćom privredom.

Fakultet za turizam i hotelijerstvo, kako su kazali njegovi predstavnici, finansijski i tehnički podržava aktivnosti i projekte Studentske organizacije Turist, koja dugi niz godina generiše mnogobrojne pozitivne efekte za studente, privredu i Univerzitet.

“Među njima, Sajam sezonskog zapošljavanja zauzima posebno mjesto i čini Univerzitet prepoznatljivim na turističkom i tržištu rada”, navodi se u saopštenju.

Sajam je prvi put prije 13 godina održan na Fakultetu za turizam i hotelijerstvo u Kotoru, gdje je nastao na inicijativu studenata i Studentske organizacije Turist.

Najčitanije

institut simo milosevic

Rakčević spreman da državi proda akcije Instituta Igalo za pet miliona

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Privrednik Žarko Rakčević, koji je i jedan od manjinskih akcionara Instituta...