fbpx
NaslovnicaMINA BusinessOtkazane vožnje za ovu sedmicu

Otkazane vožnje za ovu sedmicu

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Autobuski prevoznici otkazali su protestne vožnje za ovu sedmicu, nakon sastanka sa potpredsjednikom Vlade, Dritanom Abazovićem, saopšteno je iz nevladine organizacije (NVO) Klaster prevoza Crne Gore.

„Abazović je na sastanku upoznat sa problemima sa kojima se susrijeću prevoznici, ponuđenim rešenjima, kao i nedostatkom kvalitetne komunikacije sa resornim ministarstvima“, navodi se u saopštenju NVO Klastera prevoza.

Iz NVO Klaster prevoza su dobili uvjerenja da će Abazović kontaktirati nadležne ministre i sa njegove strane, te da će ih upoznati sa sadržinom tog dopisa, kako bi se pokrenuli sa trenutne pozicije.

„Ovim putem se zahvaljujemo na prijemu i otvorenom razgovoru, u nadi da ćemo isti pristup dobiti i od resornih ministarstava, kako bi zajednički došli do rješenja za opstanak ove branše“, rekli su iz NVO Klastera prevoza.

Prevoznici su u petak, nakon treće protestne vožnje, opet uputili zahtjeve u ministarstva za prijem kod ministara te i dalje čekaju njihove odgovore i prijem.

Najčitanije