fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPripremili povoljnosti za korisnike

Pripremili povoljnosti za korisnike

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Crnogorski Telekom i ove godine je, povodom novogodišnjih praznika, pripremio posebne povoljnosti za svoje korisnike.

Iz kompanije su kazali da je ponuda namijenjena novim korisnicima postpejda, odnonso Max-a i Magente, fiksne telefonije i interneta i Extra TV-a.

„Svi novi korisnici na poklon dobijaju 100 gigabajta (GB) interneta, hiljadu minuta prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori na postpejd broju i besplatnu godišnju roming kartu u VIP mreži, zatim hiljadu minuta prema svim mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori na fiksnom broju i besplatan HBO paket na Extra TV-u“, navodi se u saopštenju.

Sve povoljnosti važe 12 mjeseci od aktivacije, a svaki korisnik, uz to, dobija i pripejd karticu sa jednim GB interneta za svaki mjesec besplatno.

Korisnik te povoljnosti može aktivirati SMS-om, preko Telekom ME aplikacije i pozivom na 1500.

„Dodatno, korisnik može pokloniti dodijeljenih 100 GB i HBO paket drugom korisniku. Ostale povoljnosti, hiljadu minuta prema svim mrežama u Crnoj Gori iz fiksne ili mobilne mreže i VIP godišnju kartu, korisnik može da aktivira na svim brojevima čiji je vlasnik“, kazali su iz Telekoma.

Ponuda se, kako je objašnjeno, odnosi na građane i važi do kraja januara.

Najčitanije