fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPripremili novu verziju aplikacije Moj M:tel

Pripremili novu verziju aplikacije Moj M:tel

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Kompanija M:tel pripremila je novu verziju Moj M:tel aplikacije za sve smart uređaje, ali i web verziju, čijim će preuzimanjem korisnici imati pristup svim važnim informacijama vezanim za svoj M:tel nalog, bilo da koriste mobilnu telefoniju, televiziju ili internet.

„Uz Moj M:tel aplikaciju, u samo par klikova, korisnik može da se informiše o stanju računa i benefitima koje paket koji koristi podrazumijeva, kao i da detaljno prati trošenje svojih mjesečnih resursa“, objašnjeno je iz kompanije.

Korisnicima je omogućeno i da obavi online plaćanje računa, aktivira najrazličitije M:tel dodatke i usluge i kupuje uređaje po najpovoljnijim cijenama.

„Korišćenjem različitih M:tel usluga od sada će korisnici biti u mogućnosti da sakupljaju bodove lojalnosti, koje će moći da razmjenjuju za zanimljive nagrade”, objasnili su iz kompanije.

Kreiranjem trajnog naloga kroz aplikaciju, korisnici ne treba više da brinu o tome hoće li zaboraviti da plate mjesečni račun. Na ovaj način se automatizuje plaćanje računa bez interakcije sa bankom.

Oni su dodali da će korisnici od sada primati notifikacije i direktna obavještenja o novostima u M:tel-u koje su relevantne za usluge koje koristi, a takođe putem aplikacije korisnik sam može promijeniti tarifni paket na svom postpejd ugovoru.

„Putem Moj M:tel aplikacije korisnik dobija personalizovanu ponudu koja je u potpunom skladu sa potrebama i navikama vezanim za usluge koje koristi. Umjesto odlaska u poslovnicu ili pozivanja korisničkog servisa, od sada sve probleme i smetnje korisnici mogu da prijave putem aplikacije“, navodi se u saopštenju.

U kompaniji su, kako tvrde, mislili na zaštitu podataka i sigurnost korisnika, tako da je u aplikaciji kreiran sigurnosni kod koji omogućava korisniku da uvede dodatni nivo sigurnosti za svoj nalog i osigura da samo on može da pristupi svim važnim informacijama.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije