fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPripreme za sezonu u punom jeku

Pripreme za sezonu u punom jeku

Beograd, (MINA-BUSINESS) – Pripreme za predstojeću turističku sezonu su u punom jeku, saopštio je vršilac dužnosti Turističke organizacije Budva (TOB), Nemanja Kuljača, na svečanom koktelu Veče Budve u Beogradu, koji će, kako je ocijenio, pospiješiti nove kontakte.

Kuljača je u event centru Promenada u beogradskoj Beton hali, istakao zadovoljstvo što su nakon izazovnih godina kada je korona u pitanju, ponovo u Beogradu, prenosi Mediabiro.

TOB je, u saradnji sa Hotelskom grupom Budvanska rivijera, Morskim dobrom i Opštinom Budva, sinoć ugostila poslovne partnere, predstavnike turističke privrede Srbije, zvaničnike, predstavnike medija, poznata muzička imena i prijatelje Budve.

“Pripreme za predstojeću turističku sezonu su u punom jeku, nadam se da će se turistički tokovi konačno vratiti u normalu, pa ćemo tako nastaviti sa aktivnostima koje TO Budva inače obavlja. Ove godine nas čekaju neke manifestacije koje su tradicija kada je Budva u pitanju, kao što su manifestacija Od Uskrsa do Vaskrsa i karneval koji je planiran za početak maja”, kazao je Kuljača.

Gradonačelnik Opštine Budva, Marko Carević, zahvalio je svima na prisustvu i poručio da će i u predstojećoj sezoni u Crnoj Gori i Budvi biti dočekani raširenih ruku.

“Pogotovo to važi za Budvu, baš kao što piše na ovom panou Budva je ljubav koja traje. Samo vašim prisustvom ta ljubav će biti potpuna, srećnija, jača i veća. Pozivamo sve vas, uključujući i ljude koji ulažu u turističku privredu, a Budva je magnet za biznis, da i oni dođu i investiraju u turističku infrastrukturu našeg grada. Mi smo upućeni jedni na druge i samo povezani možemo da odgovorimo svim izazovima koji su pred nama a koji nijesu mali,” dodao je Carević.

On je zahvalio na prisustvu ministru ekonomskog razvoja, Jakovu Milatoviću koji je, kako je naveo, uvijek bio podrška u “turističkoj borbi”.

Veče Budve u Beogradu upotpunjeno je muzičkim programom u kojem su nastupili Nebojša Vranjevac i Ana Kokić, a prisustvovale su brojne regionalne zvijezde.

Pjevač Sergej Ćetković je izdvojio svoju veliku povezanost sa Budvom, te poručio da je doživljava kao svoj grad.

“Turistička organizacija se uvijek potrudi da napravi dobro druženje, dobru feštu te da okupi ljude koji su na neki način svake godine vezani za Budvu, i generalno za Crnu Goru. Ja navijam za ovakve manifestacije, i nadam se da će ova sezona biti mnogo bolja nego prošla”, rekao je Ćetković.

Književnica Vesna Dedić kazala je da je Veče Budve u Beogradu tradicionalno događaj koji Beograd voli.

Ona je rekla da ne postoje riječi kojima u svojim knjigama već nije opisala Budvu.

“Kada bi sad sabrali sve stranice koje je ikad iko napisao o Budvi mislim da sam ja najviše stranica napisala i spomenula ovaj grad u svojim djelima. Petnaest romana, ne samo da sam ih pisala u Pržnom već se u tim romanima naljepše ljubavne stranice dešavaju upravo u Budvi. Mislim da ja negdje i jesam ambasador Budve, Pržna i Crne Gore, i sve najljepše što sam umjela reći, rekla sam o Budvi”, saopštila je Dedić.

Menadžerka HG Budvanska rivijera, Jelena Kaluđerović, kazala je da im je ideja bila da okupe sve prijatelje, partnere kao i poznate ličnosti iz zabavnog i kulturnog života, i sve one dobre ljude koji se svake godine vraćaju u Crnu Goru.

“Lijepo je vidjeti sve ove ljude poslije dvije godine pause. Ovo je uvertira za Sajam turizma gdje smo kao grad, pripremili brojne hotelsko – turističke aranžmane za sve one koji rezervišu svoje aranžamne prije svega na štandu HG Budvanksa rivijera, ali i ostalih subjekata koji predstavljaju grad Budvu”, poručila je Kaluđerović.

Veliki broj poznatih ličnosti iz javnog života Beograda i Srbije na koktelu održanom u Beogradu u organizaciji TO Budve, okupio je i mnogobrojne predstavnike medija.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije