fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPrilagođavaju radno vrijeme filijala

Prilagođavaju radno vrijeme filijala

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Erste banka će, u cilju prevencije širenja koronavirusa i zaštite zdravlja klijenata i zaposlenih, prilagoditi radno vrijeme filijala, tako što će one biti otvorene sat ranije dva dana nakon julske uplate iz Fonda penzijsko invalidskog osiguranja (PIO).

„Filijale Erste banke biće otvorene sat ranije dva dana nakon julske uplate iz Fonda PIO, tako da će u periodu od sedam sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta u subotu raditi filjale koje rade subotom, dok će sve filijale u mreži raditi od sedam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta u ponedjeljak“, objašnjeno je iz banke.

Nakon tih dana, sve filijale će raditi u uobičajenom radnom vremenu, od osam sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta, od ponedjeljka do petka. Filijale koje rade subotom radiće od osam sati i 30 minuta do 12 sati i 30 minuta.

„Na taj način želimo da obezbijedimo da klijenti penzioneri, koji su u grupi najosjetljivijih, izbjegnu gužve i efikasnije obave usluge na blagajni“, navodi se u saopštenju.

Iz banke su preporučili penzionerima koji imaju platne kartice da ih koriste za podizanje gotovine na bankomatima ili za plaćanja na mjestima prodaje, u trgovinama.

Oni su podsjetili da je podizanje gotovine Erste mastercard Debit platnom karticom besplatno u Crnoj Gori isključivo u mreži bankomata te banke, a u inostranstvu na bakomatima banaka Erste i Sparkasse grupe.

Najčitanije