fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPrijave za besplatnu obuku za početnike u biznisu do kraja oktobra

Prijave za besplatnu obuku za početnike u biznisu do kraja oktobra

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Poziv za studente Univerziteta Crne Gore za besplatnu dvomjesečnu obuku za početnike u biznisu, otvoren je do kraja oktobra.

Iz PR službe Univerziteta Crne Gore saopšteno je da je obuka, zbog epidemiološke situacije i važećih mjera, iz prethodnog pomjerena za ovaj studijski semestar, za novembar i decembar.

Obuku realizuju Karijerni centar Univerziteta Crne Gore i Kancelarija za inovativno-edukativne usluge.

“Program dvomjesečne obuke čine predavanja i radionice namijenjene sticanju i širenju znanja o preduzetništvu, inovacijama, kao i razvoju preduzetničkih vještina studenata UCG, svih nivoa studija”, navodi se u saopštenju.

Polaznicima obuke biće demonstriran i način izrade biznis plana.

Predavanja i radionice, u trajanju od sat, održavaće se dvaput sedmično. Predavanja će biti organizovana u prostorijama Kancelarije za inovativno-edukativne usluge, koje se nalaze u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru.

“Svi zainteresovani studenti mogu poslati svoje prijave, odnosno CV-Europass format i motivaciono pismo, na e-mail adresu [email protected]”, dodaje se u saopštenju.

Broj slobodnih mjesta je deset, a kandidatima će mejlom biti poslata obavještenja o prihvaćenim prijavama i detaljima i planu obuke.

Nakon obuke biće organizovan nagradni konkurs za najbolju start up ideju sa nagradnim fondom većim od 15 hiljada EUR.

Najčitanije