fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPrijave na konkurs do 17. februara

Prijave na konkurs do 17. februara

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Upravni odbor Asocijacije menadžera Crne Gore (AMM) pozvao je sve zainteresovane da se do 17. februara prijave na javni konkurs za izbor najuspješnijih menadžera i preduzetnika za ovu godinu.

Nagrade će biti dodijeljene u kategorijama menadžeri godine u mikro, malim, srednjim i velikim preduzećima i akcionarskim društvima.

“Biće nagrađeni i projekt menadžer godine, menadžer godine u preduzećima koja su u većinskom vlasništvu države, menadžer godine u javnim institucijama, ustanovama i lokalnim upravama i mladi menadžer godine do 35 godina”, navodi se u saopštenju AMM-a.

Biće dodijeljena i nagrada za životno djelo, proglašen preduzetnik godine i izabrana najbolja institucija za obrazovanje i edukaciju menadžera.

Predloge mogu uputiti članovi i partneri AMM-a, poslovna udruženja, kompanije, zaposleni i sindikati, javne institucije, lokalne uprave, strukovne organizacije i pojedinci na mejl [email protected].

Stručni žiri čine predstavnici institucija i organizacija i prošlogodišnji laureati.

Kriterijumi za dodjelu nagrada su poslovni rezultati kompanije u ovoj godini i poslovna biografija kandidata.

Nagrade će biti uručene dobitnicima na tradicionalnoj gala svečanosti AMM-a koja je planirana za posljednju sedmicu aprila.

Najčitanije