fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPrezentacija slobodnih radnih mjesta u petak i subotu

Prezentacija slobodnih radnih mjesta u petak i subotu

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Prezentacija slobodnih radnih mjesta u tivatskoj kompaniji Luštica Development i hotelu The Chedi Luštica Bay za sve zainteresovane kandidate biće održana u petak i subotu u tom hotelu u Luštica Bay marina naselju.

Iz Luštice Development su kazali da se radi o oko 100 slobodnih radnih mjesta u hotelu i 15 u kompaniji, koja razvija projekat izgradnje turističkog grada Luštica Bay.

“U pitanju su operativni i administrativni angažmani u oblasti turizma i ugostiteljstva, i u najvećem procentu sezonskog karaktera”, navodi se u saopštenju.

Razgovori sa potencijalnim kandidatima u petak će biti održani od 13 do 17 sati, a u subotu od deset do 14 sati. Aplikantima se savjetuje da ponesu više kopija rezimea, jer ih očekuju i personalni intervjui sa članovima timova hotela i kompanije.

Iz Luštice Development je najavljeno da će biti organizovan i besplatan prevoz iz Tivta, Kotora i Budve za zainteresovane kandidate.

“Tokom dvodnevnog programa, svi zainteresovani će imati priliku da se upoznaju sa radom hotela i planovima za predstojeću sezonu, budućem radu kompanije, te da apliciraju na licu mjesta za preko 100 sezonskih i godišnjih poslova koje hotel i kompanija nude”, rekli su iz Luštice Development.

Posjetiocima sajma biće predstavljene onlajn forme za prijavljivanje za radne pozicije, ali i omogućeno da u direktnom razgovoru predaju radne biografije i dokumenta za zapošljavanje.

“Svi posjetioci će imati priliku da obiđu najveći projekat u Crnoj Gori, Lušticu Bay. Predstojeća prezentacija je drugo izdanje sajma zapošljavanja u Luštici Bay, budući da je kompanija prošle godine kroz četiri događaja za mjesec na primorju i u Podgorici predstavila slobodna radna mjesta”, navodi se u saopštenju.

Luštica Development na tivatskom dijelu poluostrva Luštica razvija projekat Luštica Bay, vrijedan 1,1 milijardu EUR koji podrazumijeva izgradnju sedam hotela, dvije marine, šampionskog golf terena sa 18 rupa, stanova, vila i porodičnih kuća, te sve neophodne sadržaje za život grada.

To je najveći projekat u turizmu Crne Gore i izgradnji rezidencijalnih zajednica.
Iz kompanije su podsjetili da je prošlog ljeta u kompleksu je otvoren The Chedi hotel, kao prvi luksuzni hotelski objekat sa pet zvjezdica na poluostrvu Luštica i jedan od najvećih u Boki.

Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS

Najčitanije