fbpx
Naslovnica MINA Business Prezentacija Luštice Bay i Crne Gore u Bakuu

Prezentacija Luštice Bay i Crne Gore u Bakuu

1466
foto: Luštica Development

Tivat, (MINA-BUSINESS) – Najveći projekat u turizmu u Crnoj Gori, Luštica Bay, predstavljen je u Bakuu tokom prezentacije crnogorskog investicionog ambijenta.

„Projekat Lustica Bay se po treći put predstavlja u Azerbejdžanu, a prethodni period obilježilo je intenzivnije ekonomsko i političko partnerstvo sa ‘zemljom vatre’, dok je sam projekat sve češće predmet interesovanja iz ove kaspijske države“, saopštila je marketing menadžerka u kompaniji Luštica Development, Slavica Milić.

Iz kompanije su kazali da je avio-kompanija Azal, pokretanjem avio-linije sa Crnom Gorom, otvorila put jednostavnijim turističkim posjetama i samim tim približila državu značajnom broju potencijalnih investitora iz Azerbejdžana.

„Tokom ljeta biće organizovana prva posjeta Crnoj Gori i Luštici Bay predstavnika azerbejdžanskih medija, investitora i agencija za posredovanje u prodaji nekretnina“, navodi se u saopštenju.

U sklopu proljećne turneje, nedavno je sličan nastup realizovan u Poljskoj i Kazahstanu, a danas će, drugi put ove godine, projekat Luštica Bay biti predstavljen i u glavnom gradu Rusije.

Luštica Bay je najveći investicioni projekat u turizmu i izgradnji rezidencijalnih sadržaja na Mediteranu i biće otvoren za posjetioce tokom cijele godine.

Projektom se predviđa izgradnja sedam hotela, dvije marine, više od hiljadu stanova, preko 500 gradskih kuća i vila, šampionskog golf terena sa 18 rupa, komercijalno-administrativnog jezgra i ostalih neophodnih sadržaja.