fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPreko Jobiri digitalne platforme do posla

Preko Jobiri digitalne platforme do posla

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Svim studentima Univerziteta Crne Gore (UCG) omogućeno je besplatno korišćenje digitalne platforme Jobiri, namijenjene za edukaciju i zapošljavanje mladih.

Karijerni centar UCG-a, kao servis podrške studentima, biće dostupan za pružanje pomoći pri prijavljivanju i korišćenju platforme, koja je omogućena zahvaljujući saradnji UCG i partnera.

Za sve eventualne nedoumice studenti mogu pisati i na mejl [email protected].

“Članstvo na Jobiri platformi predstavlja mogućnost studentima da povećaju svoju zaposlenost, ostvare kontakt sa poslodavcima iz njihove profesionalne i stručne oblasti i na taj način steknu prva radna iskustva”, saopšteno je iz UCG-a.

Sve što je studentima potrebno da postanu dio platforme jeste posjedovanje akademskog mejla (nastavak ucg.ac.me ili edu.ucg.ac.me).

Na stranici Karijernog centra UCG-a dato je i dataljno objašnjenje o benefitima platforme i koracima u procesu formiranja profila.

Jobiri je prvi digitalni karijerni savjetnik koji je baziran na vještačkoj inteligenciji i sadrži više od 600 hiljada dostupnih personalizovanih fraza koje su odobrili stručnjaci, a kojima se korisnici mogu služiti prilikom izrade aplikacionih dokumenata (CV-a ili motivacionog pisma).

“Takođe, na platformi je dostupna opcija simulacije intervjua za posao sa preko 250 potencijalnih pitanja kao i 145 sinhronizovanih video lekcija sa najboljim savjetima za one koji prave prve korake na svom karijernom putu”, dodali su iz UCG-a.

Ono što platformu čini kompletnom i jedinstvenom jeste dostupnost preko 150 hiljada oglasa za posao sa više domaćih i regionalnih sajtova za zapošljavanje.

Za više informacija, veb adresa digitalnog savjetnika za karijeru je http://ucg.jobiri.com

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...