fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPredstavnici izvršne vlasti i advokati približili stavove

Predstavnici izvršne vlasti i advokati približili stavove

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Stavovi predstavnika Ministarstva finansija i socijalnog staranja i Advokatske komore su se u najvećoj mjeri približili i u danima koji slijede radiće na postizanju konkretnih dogovora koji će voditi ka prevazilaženju nastale situacije.

„Na današnjem sastanku su se stavovi sagovornika u najvećoj mjeri približili i, u danima koji slijede, predstavnici advokatske djelatnosti i izvršne vlasti će raditi na postizanju konkretnih dogovora koji će voditi ka prevazilaženju nastale situacije“, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Sastanak su danas povodom prevazilaženja trenutne situacije u vezi sa primjenom Zakona o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga održali ministar finansija i socijalnog staranja, Milojko Spajić, sa saradnicima i predstavnicima Uprave prihoda i carina sa predsjednikom i predstavnicima Advokatske komore.

Advokatska komora je prije 17 dana odlučila da obustavi pružanje pravne pomoći zbog neuspjelih pregovora sa Vladom da budu izuzeti iz primjene Zakona o fiskalizaciji.

Najčitanije

Broj putnika u Podgorici 45 odsto veći nego 2019. godine

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Aerodrom Podgorica je od 1. januara do 21. aprila opslužio skoro...