fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPredstavili ponudu nacionalnih parkova

Predstavili ponudu nacionalnih parkova

Beograd, (MINA-BUSINESS) – Nacionalni parkovi (NPCG) predstavili su u Beogradu ponudu zaštićenih područja Crne Gore na Međunarodnom sajmu turizma ITF.

NPCG su i ove godine tradicionalno učestvovali na tom turističkom događaju u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom (NTO) i ukupnom turističkom privredom Crne Gore.

Predstavnica NPCG, Mariana Mihajlović, kazala je da je kompanija u prošloj godini postigla značajne rezultate kako u očuvanju i zaštiti najvrijednijih crnogorskih prostora, tako i u broju posjetilaca.

“Prošle godine naše predivne je posjetilo 600 hiljada turista, što je rekordan broj u dosadašnjem radu, a u ovoj godini očekujemo i veću posjetu“, rekla je Mihajlović.

NPCG su početkom godine turističku ponudu predstavili na sajmu turizma u Štutgartu, gdje je Crna Gora bila zemlja partner, a bili su učesnici i sajmova u Beču i Ljubljani.

“U drugoj polovini godine očekuje nas Expo Dubai gdje će glavna tema predstavljanja biti upravo zaštićena područja”, dodala je Mihajlović.

Međunarodni sajam turizma završen je danas. Na tom skupu učestvovalo je oko 900 izlagača i suizlagača iz više od 40 zemalja svijeta, dok je zemlja partner bila Egipat.

Najčitanije