fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPoznati bloger vikend proveo u Budvi

Poznati bloger vikend proveo u Budvi

Budva, (MINA-BUSINESS) – Poznati bloger iz Banjaluke, Robert Dacešin, proveo je vikend u Budvi u organizaciji budvanske Turističke organizacije i Hotelske grupe (HG) Budvanska rivijera.

Iz TOB-a je saopšteno da je Dacešin magistar ekonomije, bloger, turista i teniski sudija. Bavi se digitalnim marketingom i govori čak pet svjetskih jezika.

„Tokom boravka na budvanskoj rivijeri, nakon 17 godina, obišao je Stari grad, plaže Brijeg od Budve i Mogren, restorane, suvenirnice, Muzej grada i još mnogo toga“, navodi se u saopštenju.

On je na svom Instagram profilu Budvu opisao kao neobičan i zanimljiv miks starog i novog.

„To je mjesto u kojem imaš priliku da zaviriš u neke od kulturno i istorijski najvrijednije lokacije u čitavoj Crnoj Gori, a opet, imaš sav luksuz koji možeš da zamisliš. Mjesto, gdje je sve nekako tu i na dohvat ruke, a u kojem opet ima još toliko toga”, kazao je Dacešin.

Iz TOB-a su naveli da je njegov blog RIO priče sa putovanja najčitaniji putopisni blog u Bosni i Hercegovini (BiH), a njegov medijski uticaj izuzetno veliki.

„Robertov rad na društvenim mrežama i blogu prate desetine hiljada ljudi, a video zapisi sa putovanja na njegovom Youtube kanalu bilježe i po nekoliko stotina hiljada pregleda. Iz Budve je postavio više od deset lijepih fotografija, na story i feed-u, a uskoro se očekuje i video trajanja 30 minuta“, dodali su iz TOB-a.

Iz TOB-a su ocijenili da je saradnja sa blogerima, koji predstavljaju i novinare nove generacije, od velikog značaja za dalju promociju Budve i njeno pozicioniranje na sam vrh liste destinacija koje prate svjetske trendove u oglašavanju i idu u korak s vremenom.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Indeksi oštro pali na početku sedmice

Njujork, (MINA-BUSINESS) - Na Wall Streetu su u ponedjeljak berzanski indeksi oštro pali zbog...
ambasador

Kineski Tajvan