fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPozitivna atmosfera zbog rekordne sezone i političkog kraja DPS-a u Ulcinju

Pozitivna atmosfera zbog rekordne sezone i političkog kraja DPS-a u Ulcinju

Ulcinj, (MINA-BUSINESS) – Pozitivnoj atmosferi koja vlada među građanima i privrednicima Ulcinja tokom ove rekordne turističke sezone doprinosi i činjenica da Demokratskoj partiji socijalista (DPS) i u toj opštini dolazi ubrzano politički kraj, smatraju u Građanskom pokretu URA.

Predsjednik Opštinskog odbora URA Ulcinj, Omer Bajraktari, kazao je da je druga pozitivna vijest, u političkom smislu, da će trenutni i slučajni predsjednik Opštine biti predsjednik sa najkraćim stažom u novijoj istoriji.

“I pored toga, tužno je da i prolazni predsjednik Aleksandar Dabović ne zna svoja ovlašćenja, ni ingerencije, pa tako licemjerno traži od drugih da čiste grad. Ne zna predsjednik da je preduzeće Komunalne djelatnosti zaduženo za čistoću, a Komunalna policija za očuvanje komunalnog reda”, naveo je Bajraktari u saopštenju.

On je kazao i da je očigledno da predsjednik živi u svom Facebook svijetu dok je stanje u gradu neuredno.

“Nikada komunalni red, čistoća, buka, nelegalni objekti, parkinzi i vodosnabdijavenje nijesu bili na ovakvom niskom nivou, ali to je i očekivano od kadra DPS-a koji je 30 godina uništavao našu opštinu”, rekao je Bajraktari.

Prema njegovim riječima, nema većeg cinizma nego kada neko iz DPS-a pomene Valdanos ili Solanu koji predstavljaju pečate njihovih nepravdi prema građanima Ulcinja.

“Znamo takođe da vam je žao što je ova turistička sezona nadmašila sva očekivanja, zato se javno vi iz DPS-a zalažete da se zatvorimo kao što ste nas zatvorili prošle godine. Nemojte da budete toliki licemjerni da se kitite tuđim rezultatima, jer ste vi najmanje zaslužni za ovu sezonu. Da ste se bavili turističkom sezonom ne bi sve vaše pripreme bile krpljenje četiri rupe, jer toliko ste uradili za ovu sezonu”, naveo je Bajraktari.

On je kazao da se ne treba brinuti za projekte kao što su kino sala, škola, bulevar, vodosnabdijevanje ili otpadne vode.

“Dokazali ste da ste nedorasli za njihovu realizaciju, pa će neko drugi brzo da ih realizuje”, rekao je Bajraktari.

Pravo preuzimanja ovog sadrzaja imaju samo korisnici Agencije MINA.
Kompletna informacija dostupna je korisnicima na linku MINA SERVIS
Longer version of article is available on a link MINA ENGLISH SERVIS

Najčitanije

Roma, Atalanta, Bajer i Marsej u polufinalu

Podgorica, (MINA) - Fudbaleri Rome, Atalante, Bajera iz Leverkuzena i Marseja plasirali su se...