fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPotpisan ugovor o nastavku Premium programa

Potpisan ugovor o nastavku Premium programa

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Predstavnici Hipotekarne banke i Crnogorskog Telekoma potpisali su danas novi trogodišnji ugovor za nastavak Premium programa, kojim se nastavlja osmogodišnje uspješno partnerstvo dvije kompanije.

Predstavnici Telekoma i Hipotekarne banke saopštili su da je nastavak saradnje bio očekivan i najavili pripremu novih servisa i pogodnosti.

“Osim dugogodišnje saradnje Crnogorskog Telekoma i Hipotekarne banke, najbolji pokazatelj uspješnosti Premium programa je rast broja korisnika, kao i veliko interesovanje građana za Premium MasterCard karticu”, navodi se u zajedničkom saopštenju.

Iz kompanija su kazali da Premium program danas koristi preko 540 partnera na preko 1,6 hiljada lokacija na kojima je moguće ostvariti popuste i/ili rate.

Broj Premium transakcija u prošloj godini veći je preko 70 odsto u odnosu na 2017, a u istom uporednom periodu promet je veći preko 75 odsto.

“Do danas ukupno je izdato preko 27,7 hiljada Premium MasterCard beskontaktnih kartica. Čak preko 65 odsto svih Premium transakcija je beskontaktno”, navodi se u saopštenju.

Promet Premium karticom predstavlja preko 30 odsto tržišnog učešća u prometu svih Masterard kartica izdatih na domaćem tržištu, što je čini najpopularnijom u Crnoj Gori.

Iz Telekoma i Hipotekarne banke su podsjetili da su te dvije kompanije 2011. godine lansirale prvu co-brand benefit karticu Premium, namijenjenu korisnicima Telekomovih usluga.

Premium 2013. godine postaje član MasterCard porodice, odnosno prva kartica u Crnoj Gori sa funkcionalnošću beskontaktne tehnologije.

HB Premium aplikacija za pretragu radnji sa Premium popustom lansirana je 2014. godine, kada je lansiran i prvi Premium MasterCard paypass Stiker. Naredne godine lansirana je mobilna aplikacija – Premium program, a 2017. Premium gift kartica.

Najčitanije

institut simo milosevic

Rakčević spreman da državi proda akcije Instituta Igalo za pet miliona

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Privrednik Žarko Rakčević, koji je i jedan od manjinskih akcionara Instituta...