fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPostigli dogovor u vezi sa izmirivanjem dospjelih potraživanja

Postigli dogovor u vezi sa izmirivanjem dospjelih potraživanja

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Predstavnici Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) i Opštine Rožaje postigli su načelni dogovor u vezi sa izmirivanjem dospjelih potraživanja koje lokalna samouprava ima prema toj energetskoj kompaniji.

Izvršni direktor CEDIS-a, Vladimir Čađenović, je iskazao maksimalnu spremnost da se pronađe najbolje rješenje u rješavanju tog problema koje će doprinijeti finansijskoj stabilnosti te lokalne samouprave, te da se uspostavi tješnja i operativna saradnja u obostranom interesu.

Iz CEDIS-a je saopšteno da se Čađenović danas sastao sa predsjednikom Opštine Rožaje, Rahmanom Husovićem, sa kojim je razgovarao o razvojnim planovima i programima, rješavanju problema u napajanju električnom energijom, međusobnim obavezama i modelima prevazilaženja nekih otvorenih pitanja uz unapređenje saradnje.

“Dogovoreno je da Opština Rožaje dostavi CEDIS-u spisak prioritetnih problema koji se mogu zajednički rješavati u cilju podizanja nivoa kvaliteta napajanja električnom energijom korisnika rožajskog konzuma”, dodaje se u saopštenju.

Pouzdano i kvalitetno napajanje svih građana Crne Gore, kako se navodi, je prioritet i misija CEDIS-a.

Najčitanije