fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPosjeta na zavidnom nivou

Posjeta na zavidnom nivou

Igalo, (MINA-BUSINESS) – U Institutu “Simo Milošević” u julu dnevno boravi u prosjeku od 1,2 hiljade do 1,3 hiljade gostiju, saopštili su njegovi predstavnici i dodali da je popunjenost kapaciteta na zavidnom nivou.

Izvršna direktorica, Gordana Rajović, kazala je da navedene cifre govore o kvalitetu medicinske usluge koja se pruža u Institutu, s obzirom na to da najveći broj gostiju koristi medicinske usluge, odnosno tretmane fizikalne terapije.

“Ankete sprovedene među korisnicima usluga bilježe rast kvaliteta usluga kada je medicina u pitanju, koja je uvijek i bila na zavidnom nivou u toj renomiranoj zdravstvenoj ustanovi”, rekla je Rajović.

Prema njenim riječima, menadžment uspijeva da dovede uspješne stručnjake iz regiona koji u saradnji sa ljekarima specijalistima iz Instituta pružaju kvalitetnu uslugu u pogledu dijagnostike i rehabilitacije.

“Pored gostiju koji borave koristeći terapijske procedure, u Institutu je smješten i veliki broj hotelskih gostiju i sportista na sportskim pripremama iz Rusije, Brazila i Francuske. U objektu druge faze boravi najveći broj gostiju sa stranih tržišta kao što su Norveška i Rusija, kao i sa prostora bivše Jugoslavije”, dodala je Rajović.

U objektu prve faze je najveći broj domaćih gostiju.

“Navedeno je rezultat napornog rada u prethodnom periodu, sve u cilju što bolje popunjenosti kapaciteta, na čemu ćemo se truditi i u periodu koji slijedi”, zaključila je Rajović.

Najčitanije