fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPosebni šalteri tokom dva dana podizanja penzija u poslovnicama Hipotekarne banke

Posebni šalteri tokom dva dana podizanja penzija u poslovnicama Hipotekarne banke

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Hipotekarna banka će, u susret isplati penzija, dva dana u toku mjeseca u svojim filijalama imati otvoren poseban šalter za penzionere.

“Banka, svojim uslugama, iskazuje posvećenost klijentima. Ovog puta posebna pažnja rezervisana je za najosjetljiviju populaciju u toku pandemije koronavirusa, pripadnike trećeg doba, ali i ostale klijente kojima će takođe biti smanjeno čekanje u redu tokom isplate penzija“, navodi se u saopštenju.

Svakog mjeseca, dva dana, u periodu isplata penzija, u 15 poslovnica Hipotekarne banke širom Crne Gore, osim u Tržnom centru Delta City, Donjoj Gorici (Alliance), Danilovgradu, Portonovom i Porto Montenegru, gdje to tehnički nije izvodljivo, biće funkcionalni posebno označeni šalteri, samo za penzionere.

“Pripadnicima trećeg doba biće omogućeno da na najsigurniji i najbrži način podignu penziju, i da shodno važećim antipandemijskim mjerama što manje borave u zatvorenom prostoru filijale. To će ostalim klijentima skratiti vrijeme čekanja“, rekli su iz banke.

U banci su kazali da su, imajući u vidu složenu epidemiološku situaciju i potrebu da vode računa o zdravlju dragih penzionera, odlučili da im posvete posebnu pažnju i olakšaju podizanje penzija uz skraćeno vrijeme čekanja.

Direktor filijale Nikšić, Batrić Janjić, rekao je da sa zadovoljstvom može reći da će penzioneri imati odvojen šalter rezervisan za podizanje penzija koji će i biti posebno označen.

“Takođe, u danima podizanja penzija, imaće prioritet i na drugim šalterima, kako bi se što manje zadržavali u zatvorenim prostorima. Nastavićemo da budemo posvećeni i da vodimo brigu o svim klijentima naše banke, a naročito o našim penzionerima”, naveo je Janjić.

Hipotekarna banka će dok traje pandemija, kako je to i do sada radila, posebnu pažnju posvetiti sigurnosti klijenata koji borave u njenim prostorijama, shodno preporukama Instituta za javno zdravlje i maksimalnim poštovanjem mjera koje su na snazi: distanca od dva metra, dezinfekcija ruku i nošenje maski.

Najčitanije