fbpx
NaslovnicaMINA BusinessPortparol Demokrata moguće direktor EPCG

Portparol Demokrata moguće direktor EPCG

Podgorica, (MINA-BUSINESS) – Portparol Demokrata Nikola Rovčanin trebalo bi da na današnjoj sjednici Odbora direktora Elektroprivrede (EPCG) bude izabran za izvršnog direktora kompanije, piše Pobjeda.

Rovčanin to nije demantovao, niti potvrdio.

“U ovom momentu ne mogu ništa da govorim o tome, jer to nije u mojoj nadležnosti”, kazao je Rovčanin Pobjedi i dodao da će, prema njegovim saznanjima, sjednica Odbora direktora EPCG biti održana danas.

Rovčanin je do sada radio u pljevaljskom Vodovodu i nije imao nikakvog kontakta sa elektroenergetskim sektorom.

Rovčanina je u junu 2019. godine imenovan za portparola Demokrata. On je po struci pravnik, a političku karijeru je započeo 2010. godine. Od 2014. godine je bio odbornik u pljevaljskom parlamentu, dok je od 2018. predsjedavao klubom odbornika Demokrata u Skupštini opštini Pljevljа.

Rovčanin je bio potpredsjednik i šef izbornog centra pljevaljskog odbora Demokrata, a od 2017. je član Glavnog odbora te stranke.

U pljevaljskom Vodovodu radi od 2009. kao pravni referent, sekretar Upravnog odbora, rukovodilac Sektora za opšte, pravne i kadrovske poslove i savjetnik za pravne poslove.

Aktuelni direktor EPCG je Igor Noveljić.

Skupština akcionara EPCG je 16. marta, na predlog Vlade, za članove Odbora direktora imenovala Milutina Đukanovića, Nenada Markovića, Aleksandra Dožića, Miluna Božovića, Jovana Radoševića, Mirjanu Čizmović i Rajka Radusinović. Nakon toga je održana konstitutivna sjednica Odbora, na kojoj je Đukanović izabran za predsjednika.

Najčitanije

Broj putnika u Podgorici 45 odsto veći nego 2019. godine

Podgorica, (MINA-BUSINESS) - Aerodrom Podgorica je od 1. januara do 21. aprila opslužio skoro...